Smeštaj u Budvi

 

 

Apartmani i sobe u Budvi, 200 metara od autobuske stanice i 10-15 minuta od starog grada i plaže. Kuća poseduje veliko dvorište sa hladovinom, malom letnjom kuhinjom, kao i sopstveni rezervoar za vodu tako da ne postoji opasnost od nestanka vode. Parkiranje u ulici je besplatno i obično nije problem naći slobodno parking mesto u blizini.

Ulica: Prve proleterske
Kontakt telefon u Srbiji: 060-423-5-423

 

 

Smestaj

 

Privatan smestaj Budva

 

Apartmani sa francuskim lezajem

 

Apartmani sa francuskim ležajem sadrže kupatilo, kuhinju sa osnovnim priborom, klimu, TV. Većina apartmana poseduje svoju terasu.

 

Veliki apartman

 

Veliki apartman se nalazi u prizemlju trospratne kuće pa je u njemu boravak prijatan čak i za vreme največih vrućina. Apartman sadrži tri kreveta, kupatilo, kuhinju, veliku terasu i TV. Po potrebi se može ubaciti dodatni ležaj.

 

 

Dvokrevetni Apartmani

 

Dvokrevetni apartmani sadrže kuhinju sa osnovnim priborom i frižiderom, kupatilo, TV.

 

 

Sobe

 

U ponudi imamo i nešto jeftiniji smeštaj u sobama. Svaka soba ima svoje kupatilo. Sobe se nalaze u hladovini u prizemlju, tako da je boravak prijatan i bez upotrebe klima uređaja. S obzirom da sobe nemaju kuhinju, gosti u sobama mogu koristiti zajednički frižider u hodniku i malu letnju kuhinju u dvorištu.

 

 

 

Smestaj u Budvi

 

Budva Smestaj

 

Budva Apartmani

 

Apartmani u Budvi

 

Budva

 

Additional information