Apartmani Vlasinsko jezero

 

Vlasinsko jezero - ApartmaniVila se nalazi na samo 100 m od Vlasinskog jezera i raspolaže sa nekoliko moderno opremljenih apartmana. Svaki apartman ima poseban ulaz, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i odvojenu spavaću sobu, TV, DVD i terasu. U dvorištu se nalazi letnja kuhinja sa roštiljem.

 

 

 

Le Palace Apartmani u Nišu

 

Nis HoteliApartmani Le Palace su smešteni modernoj zgradi, svega 100 metara od parka Čair u centru Niša i 50 m od Dušanove ulice. Sve sobe su klimatizovane, a gosti mogu besplatno koristiti obezbeđen privatni parking. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i četvorokrevetni apartman.

 

Hotel Prolom Banja

 

Prolom Banja HotelHotel Prolom Banja nalazi se u centru Prolom Banje. U ponudi hotela je smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba poseduje TV i terasu. Gosti mogu koristiti i fotelju za masažu. U sklopu hotela nalazi se i restoran.

 

 

 

 

 

Jugoistočna Srbija

 

 

Turizam - Jugoistočna SrbijaĐavolja Varoš Iako u sebi nosi mnoga blaga, jugoistočna Srbija je još uvek neotkrivena. Đavolja Varoš je široj javnosti postala poznata tek nedavno, kada je nominovana za izbor svetskih čuda prirode, kanjon reke Jerme su upoznali samo pravi avanturisti, a Vlasinsko jezero na 1200 m nadmorske visine, iako davno izašlo iz anonimnosti, još uvek je neurbanizovano.


U prošlost će vas na kratko vratiti Justinijana Prima kod Lebana ili Medijana, palata rimskog cara Konstantina u njegovom rodnom Naisusu, današnjem Nišu. U Nišu se nalazi i dobro očuvana turska tvrđava iz XVIII veka i u svetu jedinstveni spomenik Ćele Kula.

 

 

Prolom Banja
Grad Niš Vlasinsko jezero

 

 

 

Konak Boem - Sićevo >>

 

privatan-smestaj-sicevoKonak Boem u Sićevačkoj klisuri, na magistralnom putu Niš - Sofija, nudi udoban smeštaj u dvokrevetnim sobama. Pored soba, u okviru kompleksa se nalazi i restoran sa velikim izborom jela.

 

 

 

Koznica

 

Seoski turizam - Smestaj KoznicaU podnožju tvrđave Koznik, na obroncima Kopaonika, moguće je odmarati se u bačvama. Velike bačve su uređene za spavanje, a tu su i restoran i ribnjak sa pastrmkama

 

Additional information