Banat

 

 

Turizam-Banat - karta

Beskrajna ravnica između Dunava i Tise i granica sa Rumunijom i Mađarskom. U Kovačici nadomak Pančeva većina stanovnika bavi s naivnim slikartstvom pa je svaka kuća istovremeno i mala galerija. Specifičan i redak reljef u Evropi nalazi se u Deliblatskoj pesčari koja se pruža sve do Dunava na jugu. Na krajnjem jugoistoku Banata smestila se Bela Crkva ili "Banatska Venecija"  kako je neki zovu zbog sedam jezera i obilja rečnih tokova.

 

 

Privatan smeštaj - Vencel >>

 

Smestaj u Beloj CrkviIzdajemo sobe udaljene 800 m od Gradskog jezera i centra Bele Crkve. Sobe su kategorisane sa 3 zvezdice i imaju terasu. Postoji i mogućnost korišćenja zajedničke kuhinje.

 

Smeštaj u Zrenjaninu >>

 

Smestaj u ZrenjaninuApartmani Sv. Ðorde se nalaze u mirnom delu Zrenjanina, nedaleko od centra grada. Svaki apartman sadrži kupatilo, mini kuhinju, TV sa satelitskim programom, bežicni internet, klimu, centralno grejanje, telefon i mini bar. Gostima je na raspolaganju i garaža sa 2 parking mesta. Pored toga, apartmani sadrže i bokseve za pse, pa ovaj smeštaj predstavlja idealno mesto za boravak lovaca.

 

 

Additional information