Vila Vidikovac

 

 

Vila "Vidikovac" u Bukovičkoj banji predstavlja idealno mesto za odmor, rekreaciju i relaksaciju, kao i za manje poslovne skupove, aktivan odmor i rehabilitaciju. Za aktivan odmor nameće se planinarenje ili šetnja označenim planinskim i trim stazama Bukulje, izlovljavanje divljači u lovištima, a blizina Garaškog jezera je pogodna za ribolov i kupanje.

Od centra grada i parka Bukovičke banje udaljen je 800 m, od Hotela Izvor, koji u svom sastavu ima najveći i najlepši velnes centar u Srbiji 600m, od Sportsko rekreativnog centra gde su na raspolaganju hala za sportove i teniski tereni 500m.

 Vila "Vidikovac"  pruža usluge: noćenje sa doručkom, polupansion, pansion, dnevni odmor, meni a la kart, room service, usluge svečanih prijema i ketering. Iz restoran sale i otvorene bašte pruža se nezaboravan pogled na zelenilo i panoramu Aranđelovca i Bukovičke banje.

Apartmani i sobe su sa balkonima i lođama i pogledom na grad i Bukulju, a sadrže: mini bar, telefon, lcd tv, dvd, bežičnu internet vezu, klimu, fen, kupatilo sa hidromasažerom, sef.

Vip salon-konferencijska sala je lepo uređen prostor na drugom spratu vile sa kapacitetom od 30 mesta, namenjen poslovnim ljudima i za svečane prijeme. Vila "Vidikovac" poseduje sopstveni parking.

Ukoliko želite da dišete punim plućima na 400 metara nadmorske visine, odmarate oči na nepreglednom zelenilu, divnoj panorami grada, uživate u komforu i sadržajima objekta, kao i vrhunskim kulinarskim specijalitetima i biranim pićima Vila "Vidikovac" je pravo mesto za Vas.


Kontakt:
+381 34 6 701 701, +381 34 6 713 344

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional information