Hotel Aurora

 

 

Hotel Aurora je smešten na samoj obali Dunava sa pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu, u samom jezgru Novog Sada.

Otvoren je u novembru 2009. godine.

Hotel raspolaže sa 42 smeštajne jedinice sa 104 ležaja rasporedenih u jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmane, restoranom sa letnjom baštom, kongresnom dvoranom i besplatnim parkingom ispred hotela.

 

 

Sobe

 

Sve sobe u hotelu odišu klasičnom elegancijom, opremljene su svim elementima da zadovolje potrebe savremenog čoveka. Kao takve predstavljaju idealno poslovno i relaksaciono okruženje.

Sobe su površine oko 25 m² i zvučno su izolovane. Raspoređene su na 4 sprata sa bešumnim hidrauličnim liftom.

Sve sobe imaju centralnu klimu, fiksni telefon, mini-bar, TV/SAT, radni sto sa priključkom za brzi internet,  elegantno uređeno kupatilo sa potrebnom kozmetikom i fenom za kosu.

Svim gostima hotela je obezbeđen besplatan parking.

 

 

Apartmani

 

Elegantan enterijer apartmana, sa odvojenom dnevnom sobom i odvojenom spavaćom sobom učiniće Vaš boravak u hotelu nezaboravnim. Svaki apartman poseduje i terasu.

Uživaćete u prostranim apartmanima površine oko 50 m², zvučnoj izolovanosti i prelepom pogledu na Petrovaradinsku tvrđavu i Dunav.

Apartmani su centralno klimatizovani i opremljeni su mini-barom, fiksnim telefonom, sefom, TV/SAT, radnim stolom sa priključkom za brzi internet, elegantno opremljenim kupatilom sa fenom za kosu i potrebnom kozmetikom.

 

Restoran i kongresni centar

 

Ekskluzivni ambijent restorana koji se nalazi u prizemlju hotela učiniće Vaš boravak još prijatnijim. Restoran raspolaže sa 70 mesta i letnjom baštom.

Elegantno uređena dvorana u suterenu hotela kapaciteta 216 mesta idealno je mesto za organizovanje različitih svečanosti i seminara. Izuzetna pogodnost dvorane je velika prilagodljivost Vašim zahtevima i pokrivenost bežicnim internetom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional information