Vlasinsko jezero - Smeštaj

 

 

Udoban smeštaj, pozitivno dejstvo vazdušnih struja koje se ovde sreću na krvnu sliku i ljudsko zdravlje, prateći sadržaji koje po potrebi organizujemo za goste, čine da naša vila, smeštena 200 metara od obale Vlasinskog jezera, predstavlja pravo mesto za odmor. Ljubiteljima lova na raspolaganju su dva lovišta, Valmište i Kačer Zeleničje, koji se nalaze na 15km od vile.

Vila raspolaže sa 12 apartmana. Svaki apartman poseduje TV, kupatilo, kuhinju sa posuđem i terasu.  Gostima je na raspolaganju prostrano dvorište sa letnjikovcem, restoranom i roštiljem.

Do Vlasinskog jezera se od Novog Sada i Beograda stiže veoma lako i brzo zahvaljujući Koridoru 10 koji je od jezera udaljen svega 30 km.

Udaljenost
Beograd 320 km

 

Kontakt
Skype: d.stanisavljevic
Telefon za rezervacije: 060 - 423 - 5 -423
Pre nego što nas pozovete, pogledajte na kraju stranice odgovore na najčešća pitanja.

 

 

 

1. Koliko su apartmani udaljeni od jezera?

200 metara

2. Kolika je udaljenost apartmana od hotela?

200 metara

3. Da li postoji mogućnost smestaja sa ishranom?

U cenu je uključen najam apartmana bez ishrane. Svaki apartman poseduje kuhinju sa priborom za pripremu hrane. Ukoliko ne želite da kuvate, 200 – 300 metara od apartmana se nalaze 2 restorana u kojima sem roštilja imaju i kuvana jela.

4. Koliko kreveta postoji u apartmanima?

Imamo apartmane sa 2, 3, 4 i 5 kreveta.

5. Da li je potreban avans prilikom rezervacije?

Avansna uplata (50% od ukupne sume) je obavezna za rezervacije u julu i avgustu, kao i za rezervacije u vreme drzavnih praznika.

Podaci za uplatu avansa:

Nikola Crnomarković 200-4108760-17

6. Da li su dozvoljeni kućni ljubimci?

Ne.

7. Da li je moguće doći autobusom?

Da. Iz Beograda svakog dana polazi Lastin autobus, a takođe postoje i polasci iz Niša i Leskovca. Autobuska stanica na Vlasinskom jezeru se nalazi 200 metara od apartmana.

8. Gde se apartmani nalaze?

200 metara od terena za male sportove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional information