Katići - HotelSelo Katići, okruženo šumama planine Mučanj, zelenilom, očuvanom prirodom i prirodnim znamenitostima, predstavlja pravu ekološku oazu. Klimatski uslovi pogoduju astmatičnim bolesnicima i onima koji boluju od bronhija, povišenog krvnog pritiska, anemije i stresa. Izrazito brz oporavak pogoduje sportistima na pripremama. Usred takve izvanredne sredine, nalazi se potpuno renoviran hotel, okružen četinarima.


Katići

 

Turisticka Karta Ivanjice


Hotel raspolaže sa 70 ležajeva u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Gostima je na raspolaganju i restoran sa salom od 180 mesta, mini spa centar sa dve saune, đakuzi za 4 osobe, soba za masažu, sala za stoni tenis, diskoteka i igraonica za decu. Sobe i apartmani su opremljeni novim nameštajem i telefonima, a kupatila hidromasažnim kabinama. U neposrednoj blizini hotela nalaze se sportski tereni.


Katići se nalaze na teritorije opštine Ivanjica. Na osnovu dugogodišnjih ispitivanja uticaja podneblja na zdravlje ljudi, Vlade Republike Srbije je 2000. godine proglasila Ivanjicu za prvu vazdušnu banju u Srbiji.

Telefon za informacije: 032 - 873 - 306


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Related Articles

 

Additional information