Apartmani "Veliki"

 

 

 

Aprtmani "Veliki" su apartmani sa  3* u centru Novog Sada. Hotel raspolaže sa 10 soba apartmanskog tipa, koje su veoma komforne, a većina ima i dnevni boravak. U cenu je uračunato noćenje sa doručkom.

Apartmani su od 28m² do 40m² sa velikim kupatilom, kuhinjom, mini barom, internetom, direktnom telefonskom linijom i klimom.

 

 

Hotel Veliki Novi Sad

 

Zgrada hotela potiče s početka 19-og veka i pod zaštitom je Zavoda za Zaštitu Spomenika. Iako je zgrada kompletno renovirana 1998 godine,  njena spoljašnjost je sačuvana u potpunosti, dok je unutrašnjost opremljena  modernim enterijerom i sadržajem.

Hotel Veliki se nalazi u ulici Nikole Pašića, tik uz pešacku zonu, koja se nastavlja u Zmaj Jovinu ulicu. Ulica Nikole Pašica je jedna od najstarijih ulica u Novom Sadu, poznata je kao stara trgovačka ulica, i prepuna je istorijskih znamenitosti.

 

Apartman za dve osobe

Soba za 2 osobe se sastoji od jedne velike sobe i kupatila. Većina soba ima francuski ležaj.

 

 

Hotel Veliki Novi Sad

 

Novi Sad Hotels

 

Smestaj u Novom Sadu

 

Hotels in Novi Sad

 

 

Apartmani za 4 osobe

Apartman za 4 osobe se sastoji od spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, dok dnevna soba poseduje dve sofe na razvlačenje, na kojima mogu da spavaju još 2 osobe.

 

 

 

Hotel u Novom Sadu

 

Novi Sad Apartmani

 

Hoteli u Novom sadu

 

Hotel Veliki Novi Sad

 

 

Apartmani za 5 osoba

Apartman za 5 osoba sadrži spavaću sobu, kuhinju i dnevni boravak. Spavaća soba poseduje francuski ležaj, dok dnevna soba poseduje dve sofe na razvlačenje, na kojima mogu da spavaju još 3 osobe.

 

 

Restoran Novi Sad

 

Additional information