Smestaj na Zlatiboru
Banner
Banner

Active Holidays in Serbia

Katici Hotel
Restoran - Apartmani
PDF Print E-mail

 

Reka Lim

 

Zelena reka Lim izvire u Crnoj Gori, ispod Plavskog jezera, a uliva se u Drinu u Republici Srpskoj. Atributi Lima su zelena i svetlozelena čista voda, kompozitni sklop doline, bogatstvo ribom, veštačko jezero, mogućnost splavarenja i kajakarenja, kulturno - istorijski spomenici.

 

Uzvodno od Priboja, na Limu se nalazi veštačko jezero Potpeć. Jezero je od Priboja udaljeno 10 km i nalazi se u neposrednoj blizini pruge Beograd - Bar i puta Priboj - Prijepolje.

 

Reka Lim obiluje raznovrsnom ribom, pa je idealna za zadovoljenje ribolovačkih strasti. Na Limu je zastupljen lov na pastrmku, mladicu i lipljan, a na jezeru Potpeć se love smuđ, som, jezerska pasrtmka. Potočne pastrmke ima u reci Poblaćnici i Bučevki. Oni koji vole avanturu, mogu se pridružiti rafting klubovima i uživati u uživati u živopisnim kanjonima i brzacima uz šumove Lima i pucketanja vatre nad kojom se priprema riblja čorba, paprikaš...

 Podeli ovu stranicu sa prijateljima
Comments
Add New Search
Write comment
Name:
Email:
 
Title:
:angry::0:confused::cheer:B)
:evil::dry::(:shock::X
:):P:unsure::woohoo::huh:
:whistle:;):!:
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
DiscoverSerbia

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Copyright © 2016 Serbia Travel Guide. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
 
Banner
Restoran - Sveža pastrmka ispod vodopada
Follow DraganDS on Twitter
Zlatar lake- accommodation

Significant places